Hub-ul de internet cu soluții complementare bankingului a Băncii Transilvania (BT) a introdus o componentă de educație antreprenorială, pe lângă cea comercială, prin lansarea Smart Blog.

Prin subiectele prezentate, banca din Cluj şi partenerii BT Store – doresc să deschidă cât mai mult accesul întreprinzătorilor la informații utile pentru fiecare etapă a businessului lor. 13 companii prezintă produse şi aplicații inovative pentru managementul şi gestionarea afacerii, facturare, contabilitate primară, gestionarea cashflow-ului, recrutare, eCommerce, web development.

Pe BT Store vor fi prezentate sfaturi pentru antreprenori. Blogul s-a lansat cu subiecte despre Smart Beginning şi va continua cu Smart Thinking, Smart Shop, Smart Recruiting. Tot pentru antreprenori, BT şi Smart Billorganizează Smart Talks, serie de întâlniri cu discuții deschise cu întreprinzători și specialiști din domenii legate de antreprenoriat.

Mai multe pe https://ziuadecj.realitatea.net/economie/banca-transilvania-a-activat-un-blog-de-educatie-antreprenoriala–187556.html