Consiliul Județean Suceava va aloca 80.000 lei la organizarea summitului RePatriot (ediția 4), în perioada 3-6 octombrie.

Acordul de colaborare prevede că administrația județeană va contribui, în contul acestor bani, cu vizite la obiective turistice, suport logistic, cazare pentru 30 de invitați, masă oficială pentru 250 de invitați și suveniruri simbolice, iar RePatriot – Fundația Romanian Business Leaders București (președinte Dragoș Roșca) va asigura promovarea evenimentului și a județului, va intermedia legături de afaceri și va realiza publicația “Top 100 români de pretutindeni” în 6.000 de exemplare.

Potrivit Fundației Romanian Business Leaders, proiectul se adresează românilor din diaspora care ”doresc să se reconecteze cu țara, prin conștientizarea importanței rolului pe care îl au sau îl pot avea aceștia în dezvoltarea României”.

Sursa articol: http://www.ziaruldepenet.ro/2019/07/27/continuare-pentru-luna-diasporei-80-000-lei-de-la-consiliul-judetean-suceava-pentru-organizarea-summitului-repatriot/