Omul care în același timp reprezintă exemplul perfect de creștere în domeniul tech și dezvoltare a speranțelor antreprenoriale în Europa de Est, își mișcă rapid printre degete un marker stăpânindu-se să nu își iasă din fire către angajații săi. În schimb, Daniel Dineș, Co-fondator și CEO UiPath, alege să se încrunte în timp ce se uită pe tabelul digital al unei lansări de produs pentru octombrie. O funcționalitate are probleme de securitate, o alta nu a fost dezvoltată cum trebuie pentru mobil.

În final, Dineș, care este un veteran Microsoft nostalgic după simplitatea butonului de Start din stânga jos al programului Windows, nu se mai poate abține. Din biroul lui din centrul Bucureștiului, unde are sediul UiPath, îl critică pe un Product Executive din Bellevue, Washington, unde este 6:30 dimineața. ”Vreau să regândești asta!” spune Dineș. ”Mi se pare foarte complicat. Ar trebui să meargă precum Gmail.”

Citește întregul articol pe: https://www.forbes.com/sites/alexkonrad/2019/09/11/from-communism-to-coding-how–daniel-dines-of-7-billion-uipath-became-the-first-bot-billionaire/