Dan este arhitect de inovație, un catalizator pentru creșteri accelerate în afaceri prin dezvoltarea de strategii de produs și modele de business de tipul pionier care redefinesc jocul la nivel de industrie și leadership. Este practician acreditat Blue Ocean Strategy și are peste 500 de ore de coaching cu antreprenori, manageri și middle-manageri. A trăit 17 ani în Statele Unite unde a lucrat la Microsoft, iar din 2004, după întoarcerea sa în țară, a generat performanță cu sute de antreprenori, executivi, manageri seniori și persoane cheie din conducerea a peste 150 de companii locale şi multinaţionale, în proiecte de dezvoltarea afacerilor prin transformarea culturii organizaționale. Veniturile suplimentare cumulate catalizate de Dan se ridică la peste 50 Milioane de Euro cu un ROI mediu de 50 la 1 și cel puțin de 10 la 1.

L-am provocat pe Dan la o discuție despre inovație și despre modul în care companiile pot crește cu ajutorul inovației, ajungând la beneficii #wow pentru companie și pentru oameni.

Citește interviul pe: https://www.businessdays.ro/blog/antreprenoriat-intraprenoriat/dan-mocanu-99-din-antreprenori-isi-amintesc-de-inovatie-cand-este-prea-tarziu