Marius Ghenea este unul dintre cei mai apreciați antreprenori și investitori din România. Partener în cadrul fondului de Venture Capital Catalyst Romania (3TS Capital Partners), antreprenor în serie și business-angel cu investiții de succes în Europa de Est, el este co-fondator al Venture Connect, o platforma de suport pentru antreprenori de tech start-up și investitori, ce s-a implicat în multe activități educaționale menite în a forma antreprenori români. Este profesor de Antreprenoriat, Inovație și New Business Ventures în cadrul Maastricht School of Management, programul Executive MBA și a fost co-organizator al School for Startups Romania, prima școala de antreprenoriat din sud-estul Europei. Este cunoscut ca unul dintre invitații permanenți din cadrul emisiunii “Arena Leilor”. Marius Ghenea este în plus și autorul primei cărți românești de antreprenoriat, intitulată Antreprenoriat, Drumul de la Idei către Oportunități și Succes în Afaceri.

Care sunt criteriile de care ține cont atunci cand investește într-o companie, care sunt domeniile în care sunt aceste investiții, ce trebuie să bifeze un antreprenor pentru a primi o investiție?

Citește interviul aici: https://www.businessdays.ro/blog/antreprenoriat-intraprenoriat/marius-ghenea-antreprenorii-nu-inteleg-cu-adevarat-implicatiile-de-cash-flow