Uniunea Europeană a desemnat cele mai bune incubatoare, comunități, instituții și organizații pentru startup-uri și antreprenori de pe continentul nostru. Marți seara, la Helsinki, au fost decernate Premiile pentru promovarea întreprinderilor europene (EEPA) 2019. În finală, la una dintre categorii, a intrat și o organizație de firme IT din România, dar premiul s-a dus în Suedia.

European Enterprise Promotion Awards se acordă anual organizațiilor din Europa (inclusiv din afara UE) care ajută firmele mici și mijlocii într-un fel sau altul. Poate că premianții nu sunt neapărat cele mai bune incubatoare de afaceri, hub-uri sau comunități de startup-uri de pe continent, dar în orice caz arată o anumită valoare.

Anul acesta, la Helsinki, în finala EEPA a ajuns și Asociatia Română pentru Industria Electronică și Software (ARIES), la categoria „Susținerea internaționalizării afacerilor” din cadrul EEPA. ARIES a fost selectată pe „lista scurtă” pentru activitatea sa de a face „inovața românească high tech competitivă în toată lumea”.

Citește mai multe pe: https://www.startupcafe.ro/idei-si-antreprenori/lista-incubatoare-comunitati-startup-europa.htm