Firmele care au primit sau urmează să primească finanțare prin Măsura 2 – granturi de capital de lucru nu vor mai putea primi și microgranturi de câte 2.000 de euro în cadrul ediției a doua a Măsurii 1, iar înscrierea la M1 atrage după sine decăderea din drepturile avute în cadrul  M2, potrivit unui proiect oficial de procedură, publicat vineri de Ministerul Economiei.

Propunerea oficială de procedură pentru sesiunea a doua a Măsurii 1 – microgranturi de capital de lucru de câte 2.000 de euro din cadrul Schemei de ajutoare de stat COVID-19 pentru IMM a fost scoasă, vineri, 24 septembrie 2021, pentru 10 zile, în dezbatere publică.

Reamintim că Ministerul Economiei a anunțat oficial că va deschide a doua ediție a Măsurii 1 – „Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” în perioada 12-22 octombrie 2021, tot pe portalul de granturi IMM: https://granturi.imm.gov.ro . Rămâne de văzut dacă ministerul se va putea încadra în această perioadă de înscrieri sau va amâna puțin sesiunea 2021.

Mai multe aici: Noua Măsură 1 – condiții la acordarea microgranturilor pentru PFA, SRL, II (proiect de procedură 2021) (startupcafe.ro)