Antreprenorii Ro-Win

Zen Moto Tours

Zen Moto Tours SRL oferă turnee turistice personalizate pentru
pasionații de motociclete. Oferta lor cuprinde destinații în Scoția, Wales, Ungaria, Slovenia, Croația, în Balcani (Muntenegru, Bosnia, Albania) și Transilvania.

Studium

STUDIUM este un serviciu flexibil, pentru omul contemporan, prin care livrează, în sistem de abonament, acasă și la birou, flori proaspete, cu o estetică modernă. STUDIUM s-a născut din propriile emoții și fericirea de a fi înconjurat de flori frumoase. Așadar, am decis să ne bazăm pe flori pentru a exprima emoții care par prea crude, sacre sau riscante pentru cuvinte. Credem că este timpul să reînviem un limbaj mai subtil al florilor, unul care servește reperele mai liniștite ale vieții noastre emoționale.

InsightOut Analytics

InsightOut Analytics îşi propune să schimbe felul în care sunt luate deciziile strategice în companii. Firme de pretutindeni realizează că deciziile bazate pe date şi predicţii precise sunt superioare celor tradiţionale, bazate doar pe intuiţie. În acest scop, echipa lor, formată din data scientists cu vastă experienţă, foloseşte algoritmi de machine learning şi inteligenţă artificială pentru a oferi companiilor o soluţie completă de business. De asemenea, prin serviciile oferite, ajută companiile să îşi dezvolte intern capabilităţi de data science pentru a genera un avantaj competitiv în diverse industrii adresând nevoi punctuale (prognoze de vânzări, optimizarea promoţiilor, a motoarelor de recomandări, retenţia angajaţilor).

Neurolabs

Neurolabs este o companie “deep tech” axată pe recunoașterea imaginilor. Folosesc date sintetice pentru a obține rezultate de ultimă generație, mai rapid și mai ieftin decât ceea ce există în prezent pe piață. Accesul lor la piață este în retail, cu aplicații care variază de la monitorizarea automată a produselor la raft până la o experiență de efectuare a plăților complet automatizată (cashierless checkout).

EduPlay

EduPlay desfășoară activități educative pentru copiii de până la 6 ani. Organizează ateliere inspirate din educația Montessori, ateliere de educație prin joacă, în limba Româna și Engleză. Pe parcursul evenimentelor abordează diferite tematici pe care le adaptează în funcție de interesele celor mici: nevoile și stadiul lor de dezvoltare sunt principalul motor din spatele planificării programei. Copiii au acces la activități de viață practică (transferul apei; spălatul, storsul și taiatul fructelor; stors, întindere și împăturire haine; măturat), senzoriale și senzorio-motorii, de exersare a motricității fine și grosiere.
EduPlay colaborează cu grădinițe pentru opționale de limba Engleză și de educație prin joc. Susțin idependența copiilor, le ocrotesc concentrarea și îi încurajează să exploreze diferite activități folosindu-și simțurile.

Balanced Mind Consulting

Balance este un studio de yoga și meditație localizat în Municipiul Cluj Napoca. Oferă cursuri și workshop-uri de yoga tradițională și modernă, meditație, yoga pre și post-natală, cu scopul de a susține cursanții în dezvoltarea personală, creșterea cunoașterii de sine și de a reduce stresul cotidian.

CRIS AUTO GLASS

CRIS AUTO GLASS este o afacere mică, dar prietenoasă și profesională, care oferă servicii de înlocuire și reparare a parbrizelor, geamurilor laterale și lunetelor autovehiculelor pentru clienți privați și comerciali pe raza județului Sibiu.
Având o unitate mobilă, tehnicienii se pot deplasa oricând la domiciliul sau la locul de muncă al clienților, pentru repararea sau schimbarea parbrizului.

Andalú Gastrobar

Andalú aduce la Iași gastronomia spaniolă învăluită în pasiunea și veselia Andaluziei, într-un concept armonios de gastrobar care îți va bucura nu doar gustul, cât și sufletul. Andalú GastroBar este un restaurant spaniol, cu nelipsite seri de fiestas menite să creeze o comunitate de iubitori ai Spaniei și ale petrecerilor sale senzuale și fierbinți.

GoGreen Electric Scooter Rentals & Tours

GoGreen oferă turiștilor și localnicilor servicii de închirieri scutere electrice, cât și tururi ghidate în Cluj-Napoca. Totodată, ridică un semnal de alarmă asupra nivelului de poluare din orașele aglomerate, ajutând la identificarea și combaterea acesteia.
Misiunea lor este de a inova metoda tradițională de vizitare a unui oraș într-un mod ecologic și sustenabil prin intermediul ofertei de scutere electrice.
Viziunea Go Green constă în modernizarea serviciilor de mobilitate ecologică / electrică la nivel național și contribuirea la tranziția orașelor către smart-city.

Gioia Flowers

Atelierul de design floral Gioia Flowers se naște pentru a provoca cele mai frumoase emoții în orice zi de joi, dar și în momentele importante din viața clienților săi. Scopul echipei Gioia este să creeze decorul floral potrivit fiecărui eveniment în parte, indiferent dacă este o nuntă la conac sau o petrecere în grădină … cu dinozauri.
Identitatea Gioia Flowers are și o latură pragmatică: responsabilitatea și grija pentru natură.
Atelierul creează aranjamente florale ecologice, fără burete floral, folosește ambalaje din hârtie certificată FSC, livrează cu bicicleta și reciclează.

JumpClass

JumpClass este o aplicație pe mobil pentru traineri Kangoo Jumps care automatizează administrarea de clienți, locații, echipamente, rezervări și plăți.

Augmented Space Agency

Augmented Space Agency reprezintă un studio de cercetare și dezvoltare creat de o echipă de tineri arhitecți cu o pasiune pentru tehnologie și design ce se concentrează pe “new media” și tehnologii de comunicare vizuală: realitate augmentată, realitate mixtă (augmentat + virtual) și realitate virtuală. Ei sunt exloratori ai frontierelor spațiului digital și cercetează viitorul cu ajutorul realității augmentate. Misiunea lor este să dezvolte metode inovatoare de vizualizare și interacțiune. Creează noi conexiuni și experiențe imersive augmentând realitatea cu ajutorul tehnicilor digitale de ultimă oră. Întreaga inițiativă este structurată spre a cultiva colaborări de lungă durată și a atrage câți mai mulți entuziaști care să-și folosească imaginația pentru a descoperi noi întrebuințări ale tehnologiei.

Cocktails on wheels

Cocktails on Wheels este un serviciu artizanal unic de cocktail & juice bar mobil, destinat oricarui tip de evenimente – corporate, sociale (festivaluri, nunți etc.), gale, lansări și activări de produse etc. Oferim servicii de cocktail și juice bar, folosind un concept unic de servire bazat pe un sistem digital de preparare a băuturilor, prin care se crează o experiență interactivă iar timpul de servire este redus considerabil.

Nicu Stirbet

„Sunt un om simplu. Îmi plac lucrurile simple: fețe zâmbitoare pe stradă, oameni care se respectă, omenia și cuvântul dat, lucrul bine făcut și zâmbetul mamei când mă întorc acasă, sărmăluțele cu mămăligă… lucruri pe cât de simple, pe atât de adânc înrădăcinate în conștiința noastră de români. Având norocul să-mi trăiesc o bună parte din copilărie în liniștea Lacului Beleu, pe celălalt mal al Prutului, deoarece îl însoțeam pe bunicul meu, care a activat în cadrul Rezervației Biosferei ”Lunca Prutului de Jos”, singura rezervație de acest tip a Moldovei, dorința mea de a dezvolta eco-turismul în Lunca Prutului a devenit mai degrabă un proiect de suflet, decât unul strict rațional.

Prin urmare am ajutat la fondarea Eco-Village ”Văleni”, o inițiativă ce dorește a promova turismul rural și cultural în Lunca Prutului, axându-se pe ecosistemul Lacului Beleu; ce a reușit să aducă până acum peste 1000 de turiști străini/sezon în Moldova. Rustik Tours Moldova, proiectul din cadrul Start-up Diaspora, este o continuare a acestor eforturi de a dezvolta Lunca Prutului; și va reprezenta puntea de legătură între produsele turistice ale Luncii și piața românească, o piață în plină creștere, ce împărtășește aceeași dragoste de ”frumos”. Prin dezvoltarea eco-tourismului în Lunca Prutului, scopul nostru este de a oferi localnicilor o alternativă economică viabilă migrației acestora în străinătate, un fenomen îngrijorător care ne destramă comunitățile și ne pustiește satele. Scăpați de zbuciumul orașului și căutați veșnicia Luncii; noi am făcut-o deja. Vă așteptăm cu drag în Rezervația Biosferei Lunca Prutului de Jos!”

Autorekrut

„Suntem o companie de recrutare forță de muncă din România pentru piața muncii germane în domeniul transporturilor. Am facut din acest lucru o pasiune și ne concentram 100% în a găsi locuri de muncă serioase șoferilor de TIR și camioane în domeniul transporturilor. Ne place să lucrăm pentru ziua de azi, momentul de acum.

Identificăm talentele din industria transporturilor, contactăm companiile și găsim posturile disponibile înainte de a fi nevoie de ele. Suntem flexibili pentru selecția imediată, pentru interviuri la telefon sau pentru a răspunde la mesaje în orice moment. Lucrăm cu respect față de clienții noștri, de cei care alcătuiesc echipele și de cei interesați de posturile libere. Ne bazăm pe metodologiile de ultimă oră din domeniul transporturilor și le combinăm cu practici de marketing, aducându-ne cunoștințele în psihologia de recrutare. Rezultatul: o metodă a cărei merit este că funcționează.”

Demo Interiors

Demo Interiors este o agenție completă de design interior care utilizează partenerii din companie pentru a obține cele mai bune rezultate. Indiferent de dimensiunea proiectului, înțelegem că rentabilitatea este la fel de vitală precum calitatea. Tot ceea ce facem are un scop bine gandit și este creat pentru a te inspira și ajuta să îți finalizezi proiectul. Ne angajăm să aducem comoditatea și ușurința proiectării online sau în persoană, în lumea mobilierului și a construcțiilor, oferind o selecție de servicii ce sunt la dispoziția ta.   Serviicile Demo Interiors sunt: design interior, proiectare mobilier, prezentare video, prezentare în VR, project management. Proiecte personale sau comerciale. Suntem 100% dedicați furnizării de rezultate bune clienților noștri. Facem acest lucru prin combinarea unei soluții cu adevărat individuale de design, împreună cu un accent pe soluții tehnice viabile.

The Care Hub

The Care Hub reprezintă dorința pentru o viață demnă și cu sens, la orice vârstă, pentru că știm că înțelepciunea și experiența vieții pot fi oferite, cu grijă și drag, întregii comunități. Noi folosim avantajele tehnologiei pentru a oferi servicii personale la domiciliu rapide, sigure și de încredere, conectând oameni care au nevoie de sprijin cu oameni recent pensionați care își doresc o viață activă și un venit suplimentar.

Agrobi

„Afacerea constă în înființarea unui depozit de furaje pentru animale și păsări domestice, ce va funcționa atât prin vinderea en-gross la depozitul aflat în Bacau, cât și prin distribuție pentru farmaciile veterinare, depozite mai mici și ferme, localizate în partea de Nord-Est a României.”

Cake Art

Andrea este pasionată de lumea deserturilor din copilărie. În Marea Britanie a participat la cursuri de perfecționare și a dobândit în anul 2015 diploma recunoscută internațional de Master în Decorarea Torturilor. Împreună cu soțul ei Ionuț, au revenit în România pentru a deschide un Designer Cake Shop. „Ne propunem să vindem o gama de torturi și deserturi cu design-uri personalizate în funcție de pasiunile și interesele clienților noștri. Ne dorim ca torturile realizate de noi să aducă autenticitate celor mai frumoase momente din viața acestora.”

Il Presidente

Ne bazăm pe materii prime italiene de cea mai bună calitate, așezate pe o pizza coaptă la 420-480°C în cuptor autentic napoletan, timp de 60 până la 90 secunde, condiții ce-i conferă pizzei prospețime și finețe, conservă prospețimea fibrelor din blatul de aluat copt, roșii, brânzeturi ori mezeluri. Timpul lung de maturare a aluatului, care se desfășoară în backstage, nu afectează timpul clientului și, mai mult, asigură un produs final ușor digestibil, mult mai sănătos. Credem în aroma roșiilor San Marzano și-n soarele ce scaldă câmpiile cu grâne de la poalele Vezuviului.

Credem în mozzarella proaspătă, cu mult mai mult decât în cașcaval. Iubim ricotta, gorgonzola, scamorza, provolone, pecorino ori parmezan. Preferăm prosciutto, ne place pancetta, bresaola sau guanciale și, mai puțin șunca presată. Cel mai mult credem într-un aluat sănătos și ușor digestibil, maturat la rece între 24 și 72 de ore.

Finalmente, credem într-o pizza coaptă după tehnici străvechi, într-un cuptor autentic napoletan, în 60 până la 90 de secunde, ce ne oferă o pizza plină de prospețime. De la Napoli la Tokyo, Sydney, New York ori Hong Kong, credem în Pizza Napoletana, parte a patrimoniului cultural imaterial al umanității-UNESCO.

Bicycle Cover

„Bicycle cover – Producţia și comercializarea de huse premium personalizate pentru protejarea bicicletelor parcate sau transportate. Bicycle cover este un proiect început și dezvoltat pe întreg parcusul anului 2018 și care își propune să îmbunătățească condițiile în care sunt parcate bicicletele.

Primele produse pe care le vom lansa la începutul anului 2019 sunt o serie de huse personalizate pe dimensiunile bicicletei clientului. Husele
vor fi realizate din materiale performante și vor îmbrăca bicicletele în proporție de 100%. Astfel bicicletele parcate outdoor sunt protejate de ploaie, vânt sau alte elemente din mediu care ar putea deteriora atât componentele, cât și aspectul acestora. Pe lângă protejarea bicicletei de condițiile de mediu husa aduce și o reducere semnificativă a riscului de furt. Echipa este formată din 3 persoane cu experienţă şi domenii de pregătire diferite: design, producţie, comunicare, croitorie iar punctul de lucru va fi deschis în Alba Iulia de unde dorim să livrăm produsele atât în România, cât și în restul Europei.”

Exliteron

Dezvoltăm un serviciu pentru programarea roboților industriali și vizualizarea programelor pentru aceștia în împrejurimile actuale ale fabricii. Serviciul este bazat pe tehnologia realității augmentată și adresăm firme care fac programare offline a roboților industriali sau proiectează robotizarea uzinelor existente. Fondatorul firmei are un trecut academic și experiență în dezvoltarea soft-urilor ca fondator al unei firme de outsourcing. Cu ajutorul programului Ro-WIN am primit oportunitatea să dezvoltăm un produs propriu.

Fabrica de Energie

Fabrica de Energie dorește să fie unicul dezvoltator de pe piața din România al trackerelor fotovoltaice. Trackerele fotovoltaice sunt sisteme electronice cu suport de prindere la panouri fotovoltaice, fiind menite să urmărească soarele sau punctul fotonic de maximă intensitate, în scopul creșterii productivității panourilor solare cu până la 30-35%. Unicitatea trackerelor noastre vine și din design-ul lor, un singur tracker putând ajunge și la o încărcătură de panouri echivalentă cu producția a 10kw (kiturile importate standard fiind până la maxim 4kw). Orice entitate fizică/juridică care dorește independența energetică poate fi client al nostru, trackerul fiind un articol de tip cross-promotion la vânzarea de panouri fotovoltaice. De altfel începând cu anul acesta, statul dorește subvenționarea panourilor fotovoltaice, astfel numărul potențialilor clienți este în creștere. Fără intermediari, prețul trackerelor va fi unul competitiv pe piața din România.

Bura Concept Tâmplărie

Bura Concept Tâmplărie, o echipă tânără, ambițioasă și pasionată cu viziune clară asupra proiectării și realizării mobilierului la comandă, îmbrățișând fiecare proiect și transformandu-l într-unul personal, ca pentru noi acasa.

Experiența de peste 5 ani în România și mai mult de 6 ani în UK, utilajele de ultimă generație, materiale de cea mai bună calitate ne recomandă și oferă garanția că visele clienților vor deveni realitate. Ne adresăm tuturor celor care știu exact ce vor, dar și celor care sunt indeciși și vor sfaturi, idei de amenajare a spațiului din locuintă, venind în ajutorul lor cu proiectări 3D. Cu toate acestea, avem nevoie de provocări din partea dumneavoastră pentru a dovedi priceperea și profesionalismul echipei, doar așa vom avea satisfacții împreună.