Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ask Me Anything cu Iulian Olariu – Trainer & Visual Facilitator

aprilie 15, 2020 @ 10:30 am - 11:30 am

#ConnectCoffee sau Ask Me Anything este un format relaxat, dedicat antreprenorilor, prin care ne bem cafeaua împreună și un specialist ne răspunde la întrebările, îngrijorările sau curiozitățile pe un anumit subiect.

Miercuri, 15 aprilie, îl avem alături pe Iulian Olariu, Trainer & Visual Facilitator, care ne va învăța cum să ne organizăm mai bine în această perioadă, cum să fim productivi atât noi, cât și echipele noastre și cum să ne prioritizăm activitățile de zi cu zi pentru un time management cât mai bun.

► LA CE ÎNTREBĂRI O SĂ NE RĂSPUNDĂ IULIAN
• Cum ne dezvoltăm un time management bun?
• Cum ne construim rutine sănătoase în această perioadă?
• Cum ne ajutăm echipele să se organizeze?
• Lista continuă cu propriile tale întrebări și curiozități.

► CUM TE ÎNSCRII
• Poți participa doar dacă te-ai înscris în prealabil;
• Întregistrează-te aici: bit.ly/inscrieri-coffee-15apr;
• Vei primi un link unic și instrucțiuni din platforma Zoom;
• Apoi, vei primi din timp și remindere să ni te alături.

► DESPRE IULIAN OLARIU

“Am o experiență de peste 15 ani in pregatirea si sustinerea de programe de dezvoltare a compe-tentelor interpersonale cheie. Preocuparea mea principală, transformată în pasiune este să dezvolt programe de training de cea mai bună calitate, susţinute la cel mai înalt nivel.

Sprijin și facilitez angajații, echipele și organizațiile să învețe și să dezvolte, să vizualizeze și să reflecteze, să colaboreze și să obțină rezultate mai bune. Folosesc training-ul, coaching-ul și vizualizarea ca instrumente principale. Sunt susținătorul metodelor de învățare interactive în cadrul cărora participanții se simt liberi să contribuie la o experiență de învățare dinamică.

Până în prezent am colaborat cu peste 60 de organizaţii dintr-o gamă largă de industrii printre cele mai relevante fiind retail, telecom, IT, producție și financiar-bancară. Am susținut peste 1.000 de training-uri de impact, cu orientare practică, prin intermediul cărora am contribuit la dezvoltarea celor care au participat, dar şi a organizaţiilor din care aceştia fac parte.”

Details

Date:
aprilie 15, 2020
Time:
10:30 am - 11:30 am

Venue

Online