Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

ConnectOpportunities for SMEs

aprilie 28, 2020 @ 10:30 am - 11:30 am

#ConnectOpportunities este locul în care explorăm diferitele ocazii de creștere și dezvoltare a business-urilor și aducem mai aproape de antreprenori și profesioniști oportunități de finanțare curente.

Alături de Daniela Marin – Principal Manager BERD și Felicia Racu – Managing Consultant Horváth & Partners explorăm situația curentă a IMM-urilor și investițiile pe care IMM-urile le pot face pentru o redresare rapidă.

Daniela Marin – Principal Manager BERD
Cu peste 15 ani experiență în dezvoltarea afacerilor și finanțare internațională, Daniela coordonează din 2008 programul BERD de sprijinire a IMM-urilor din România. Programul a ajutat peste 900 de companii românești să acceseze servicii de consultanță și să își transforme afacerea.

Felicia Racu – Managing Consultant Horváth & Partners
Felicia este din 2014 Managing Consultant al Horváth & Partners, de profesie inginer, are 10 ani experiență profesională în consultanță de management și este certificată LEAN Six Sigma Green Belt și BPMN

Hai pe Zoom și pe Facebook ca să aflăm împreună de la invitații noștri alături de gazda conversației, Dani Gigi Matei, Business Dev Manager Impact Hub Bucharest, despre situația curentă în sectorul IMM, exemple de IMM-uri care s-au adaptat rapid, care sunt ariile în care un IMM ar putea investi în această perioada pentru a-i ajuta apoi să aibă o revenire solidă, sustenabilă, cum îi poate ajuta programul BERD – Advice for Small Business.

► De la 10:30, pe Zoom https://bit.ly/ConnectOpportunities28Apr
► Gratuit și online, de acasă
► Invită-ți și prietenii!

Detalii

Dată:
aprilie 28, 2020
Oră:
10:30 am - 11:30 am

Organizator

Impact Hub Bucharest
Email
contact@impacthub.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Online