Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

(de)Conectare și oportunități în lumea nouă

iulie 23, 2020 @ 11:00 am - 12:30 pm

În proiectul BEYOND Divides timp de un an de zile am lucrat alături de un grup de oameni din 2 comunități, București – Urlați, pentru a descoperi un proces eficient prin care să folosim inteligența colectivă construind proiecte care să ajute ambele comunități și care să le aducă împreună.

Dupa acest an, în martie 2020, ne pregăteam să închidem proiectul și să vă prezentăm concluziile noastre despre ce a funcționat și ce nu, ce a ținut împreună echipa, dar și ce stă la baza diviziunii urban-rural. Am văzut cum cele două comunități răspund nevoilor celeilalte și tot ce le lipsea era contextul în care să lucreze împreună.

Însă pandemia din această perioadă, poate cel mai mare exercițiu de deconectare, ne-a pus la încercare creativitatea și ne-a ajutat să ne reconectam prin cele mai diverse mecanisme.

Te invităm așadar în acest nou context să descoperim ce ne unește, ce ne separă, ce luăm cu noi ca lecții de (re)conectare din pandemie, așa cum s-au văzut lucrurile prin 3 lentile – jurnalism, educație, permacultură. Ai ocazia să participi la o conversație online despre aceste teme în data de 23 iulie între 11:00 și 12:30.

De ce să participi:

  • Descoperă un proces inovativ de a aduce în comun oameni din două comunități disparate: studiu de caz “Beyond Divides”: București și Urlați.
  • Descoperă nevoile comune sau complementare, contribuie cu feedback și idei despre cum se pot identifica nevoile oamenilor din urban și rural.
  • Inspiră-te pentru a-ți crea ulterior propriile inițiative de a conecta comunitățile din care faci parte.
  • Descopera noi perspective de (re)conectare.

Mai multe pe: https://www.impacthub.ro/event/deconectare-si-oportunitati-in-lumea-noua/

Details

Date:
iulie 23, 2020
Time:
11:00 am - 12:30 pm

Organizer

Impact Hub Bucharest
Email
contact@impacthub.ro
View Organizer Website

Venue

Online