Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Joburile viitorului în industria agroalimentară

mai 20, 2021 @ 8:00 am - 5:00 pm

Alegerea unui traseu după terminarea facultății poate să vină la pachet cu presiune, dileme și incertitudine. Și nu pentru că nu există opțiuni, ci mai degrabă pentru că de multe ori nu știm care este cea mai potrivită variantă pentru noi. Și ajungem să ne întrebăm: Și acum încotro?

Dacă și tu ai astfel de dileme, “Joburile viitorului în agrifood” este evenimentul în care poți afla mai multe despre ce traseu poți alege dupa terminarea facultății, ce așteptări au potențialii angajatori și cum poți să-ți construiești de azi viitorul.

Un eveniment marca EIT Food Hub România, reprezentat de Impact Hub Bucharest, “Joburile viitorului în agrifood” vine în sprijinul tău prin trei tipuri de subiecte relevante:

  • Inspirație – discuția de tip panel va avea drept invitați antreprenori, fermieri, cercetători, companii mari din domeniu care vor povesti  despre parcursul personal al acestora și inclusiv despre nevoilor lor ca potențiali angajatori;
  • Rolul tehnologiei în domeniul agroalimentar – workshopul se va axa pe modurile în care tehnologia poate contribui la dezvoltarea agriculturii, despre abilitățile tehnologice necesare unui mod de lucru modern;
  • Planificarea carierei – sesiunea interactivă îți va pune la dispoziție instrumente și informații ce te vor susține în crearea unui plan de dezvoltare profesională.

Te poți înscrie aici: Participă la Joburile viitorului în industria agroalimentară – Impact Hub Bucharest

Details

Date:
mai 20, 2021
Time:
8:00 am - 5:00 pm