Pe 2 iulie, analizăm, live, 7 studii de caz despre cum ajungi la stadiul de Product-Market Fit, poate cel mai important obiectiv pentru un startup.
Invitații sunt fondatorii a 7 business-uri în etape și din industrii diferite, care au trecut sau se află chiar acum în procesul de validare: LifeBox, EcoTree, Narada, Impact Hub Bucharest, R-Create, EverToys, SanoPass. Unii dintre ei au obținut deja investiții, alții sunt în etapa de validare a MVP-ului, unii au modele de business operaționale, alții profil de business social.
Din fiecare învățăm bune practici pe exemple concrete, cu sesiune de Q&A pentru fiecare, bineînțeles.
► INVITATII WEBINARULUI
• EcoTree
EcoTree a participat la acceleratoare și a atras investiții de 220.000 euro pe platforma de equity crowdfunding SeedBlink. De la ei aflăm care sunt specificațiile unui marketplace în obținerea product-market fit și care sunt provocările de validare în domeniul reciclării.
• Impact Hub Bucharest
Dacă ai obținut product-market fit o dată, nu înseamnă că îl vei avea întotdeauna. Piața de co-working a devenit una foarte competitivă în ultimii ani, iar pandemia a lovit și ea puternic. De la ei aflăm cum te asiguri că rămâi relevant chiar și când serviciul tău este unul validat.
• SanoPass
În mai puțin de 1 an de la momentul lansării platformei, echipa SanoPass a reușit să construiască un model de business unic, să intre într-o piață cu peste 1.6 milioane de beneficiari, să formeze o rețea de peste 600 de clinici partenere și acoperire națională. În 2018, SanoPass a atras investiții de 400.000 de euro pe platforma de equity crowdfunding SeedBlink, iar în 2019 a luat premiul ‘Best Startup’ pe scena How To Web. Sanopass se află în plin proces de repoziționare în urma unui proces de consultanță și a unui market research desfășurat. De la ei învățăm bune practici și cum arată procesul lor de obținere product-market fit.
• LifeBox
LifeBox a urcat pe prodiumul Startarium PitchDay în 2017 unde a obținut locul 2 și un premiu în valoare de 20.000 de euro. Ulterior, premiul a fost investit în lansarea proiectului LifeBox Green, prin care oamenii să recicleze materialele plastice folosite și materialele din hârtie, respectiv carton. Compania a încheiat 2017 cu o cifră de afaceri de 500.000 euro, iar în 2018, aceasta a ajuns la 1,5 milioane de euro. În prezent, LifeBox numără o echipă de 60 de persoane, peste 15.000 mii de clienți unici din 3 orașe și o cifră de afaceri în creștere cu 60% față de anul 2018. Cum a fost procesul de obținere product-market fit pentru un business ca LifeBox, ce provocări au întâmpinat fondatorii și cum le-au depășit, aflăm la webinar.
• R-Create
R-Create estimează că va ajunge să înlocuiască anual peste cinci milioane de ambalaje de unică folosinţă cu soluţia lor, cea care a câștigat și premiul de cea mai bună idee în domeniul reciclării la ReUse Hub. De la ei aflăm cum au ajuns la validarea produsului în mai puțin de un an și care a fost procesul concret.
• Narada
După multe încercări și pivotări, Narada funcționează ca un business social: 100% din profit se reîntoarce în cercetare și dezvoltare. Într-o perioadă incertă pentru majoritatea startup-urilor, Narada a lansat în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării inițiativa “Reacție pentru educație”, validându-și cu succes soluția chiar în context de pandemie. De la ei aflăm insights în urma pivotărilor și specificul unui business social privind product-market fit.
• Evertoys
Evertoys este primul startup listat pe platforma de equity crowdfunding SeedBlink și a reușit să atragă investiții de 150.000 de euro în doar 20 de zile.Care sunt provocările acestui tip de business în obținerea product-market fit și cum identifici segmentul de piață potrivit pentru soluția ta
► Online, 100% gratuit
► Joi, 2 iulie, 18:00
► Doar pe bază de înscriere
► bit.ly/webinar-antreprenori-PMF