Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Urban – Rural și mixul despre autentic

martie 12, 2020 @ 6:00 pm - 9:00 pm

O tendință tot mai mare, care s-a dezoltat în ultimii ani este aceea de a îmbrățișa stilul de viață cât mai simplu, de a te retrage din zgomotul urban către o viață plină de tihnă în diferite colțuri mioritice. Auzim tot mai des despre corporatiști care renunță la poziții importante cu remunerații pe măsură pentru a se alătura unei comunități rurale unde își încep afaceri locale, cu flavor urban.

În același timp, micii producători de la sat se zbat să ajungă cu produsele lor în orașe, într-o piață competitivă și aglomerată în care nu fac față pentru că nu au forța necesară. Apetitul pentru produse eco, bio este din ce în ce mai mare în urban, însă lipsa de experiență, de resurse și de încredere împiedică afacerile locale să progreseze.

Cum ajungem la un numitor comun? Care este ingredientul lipsă care ar face puntea între cele 2 Românii? Cum putem să ne apropiem de aceleși valori care stau la baza celor două comunități din urban-rural?

Punând la un loc oameni care își doresc să facă o schimbare și să se implice, vom găsi o cauză comună care ne unește dincolo de barierele culturale, geografice sau de orice fel de diviziuni.

În proiectul BEYOND Divides am lucrat timp de 10 luni cu echipe din cele 2 zone și am căutat să întelegem contextul actual pe comunitățile din București și Urlați, am trecut prin workshop-uri de cristalizare a ideilor generate și am ajuns în final cu 4 proiecte care își propun să treacă la următorul nivel.

Vino să le cunoști și să susții demersul lor antreprenorial pe 12 martie la Impact Hub Timpuri Noi într-un eveniment de conectare la realitățile din jurul nostru!

Mai multe detalii aici: https://www.impacthub.ro/event/urban-rural-si-mixul-despre-autentic/

Details

Date:
martie 12, 2020
Time:
6:00 pm - 9:00 pm

Organizer

Impact Hub Bucharest
Email
contact@impacthub.ro
View Organizer Website

Venue

Impact Hub Bucharest