Teoretic, România este pe locul 6 în Uniunea Europeană ca suprafață agricolă utilizată, cu 14 milioane de hectare de teren. Acest lucru oferă tot mai multe oportunități de dezvoltare, iar tehnologia este mediul prin care putem eficientiza procesele și crește productivitatea. Tot mai mulți tineri se încăpăţânează să inoveze acest domeniu și se folosesc în demersul lor de ajutorul tehnologiei.
Biotehnologia și tehnologiile inovatoare rescriu deja viitorul agriculturii și industriei alimentare la nivel global. Obiectivul? Să asigure consumatorilor acces mai simplu și mai rapid la alimente sănătoase, de calitate, și să remodeleze în viitor stilul de viață nesănătos vizibil cu ochiul liber în mediul urban.
Te invităm, joi, 30 iulie, începând cu ora 12:00, la o serie de conversații online cu cele 8 startup-uri românești care vor să revoluționeze viitorul agriculturii și industriei alimentare cu ajutorul tehnologiei.
După 6 luni de pregătire și mentorat în cadrul programului Food & Agri Tech Challenge discutăm cu reprezentații celor 8 startup-uri despre:
Mai multe pe: https://www.impacthub.ro/event/viitorul-in-agrifood-8-idei-inovatoare/