Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Virtual Conference – Economie Circulară

noiembrie 26, 2019 @ 5:00 pm - noiembrie 28, 2019 @ 8:00 pm

În noiembrie 2018 Impact Hub, Move.bg și WWF au creat în premieră o conferință virtuală în Europa Centrală și de Est. Peste 150 de oameni au luat parte și au împărtășit din feedback-ul lor: cei 34 de speakeri au fost foarte apreciați, diversitatea sesiunilor a fost primită cu entuziasm și mulți participanți au plecat cu ideea de a face și ei o conferință virtuală. Plecând de la succesul ediției trecute, o nouă conferință virtuală va avea loc între 26 și 28 noiembrie 2019.

De ce nevoia unei economii circulare?

Ne confruntăm cu provocări de mediu majore peste tot în lume. Acolo unde consumul și producția nesustenabilă crează un număr impresionant de deșeuri, ideea unei economii circulare încearcă să rupă acest ciclu. Oportunitățile unei economii circulare în lume sunt în creștere, însă Europa Centrală și de Est pare că rămâne în urmă. Colaborarea între organizații, industrii și țări este necesară pentru a crea un scenariu pozitiv pentru viitor. Împreună putem atinge Obiectivul de Dezvoltare Sustenabilă 12 (SDG 12): Consum și producție responsabilă.

Inovatori, antreprenori sociali, analiști, întreprinzători ai economiei circulare, studenți sunt invitați să participe și să găsească inspirație și să facă schimb de experiență.

Citește mai mult pe: https://www.impacthub.ro/event/virtual-conference-economie-circulara/

Details

Start:
noiembrie 26, 2019 @ 5:00 pm
End:
noiembrie 28, 2019 @ 8:00 pm

Organizer

Impact Hub

Venue

Online