Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar | Bune practici în antreprenoriatul social, cu Magor Csibi

iulie 31, 2019 @ 10:00 am - 11:30 am

Prin antreprenoriatul social, ai oportunitatea de a da ceva mai departe și de a contribui la lucrurile care contează pentru tine – iar acest lucru te va ajuta foarte mult în ”reperarea” ideii de afacere. În plus, felul în care problema identificată își găsește rezolvarea poate varia: fie prin produs sau serviciu în sine, fie prin modelul de business sau felul în care funcționează afacerea.

Ce vei învăța

Ce este antreprenoriatul social, cum definești valorile după care te ghidezi într-o afacere socială și ce riscuri apar dacă ele nu sunt definite/formulate corect
Integrarea comunității locale ca parte a afacerii tale – provocări și potențial
Care e rolul leadership-ului în performanța și impactul unei afaceri sociale
Provocările generate de sindromul salvatorului și al impostorului
La final, vei putea să îți adresezi întrebările într-o sesiune de Q&A.

Despre Magor Csibi

Magor Csibi conduce departamentul de Leadership și Cultură Organizațională la Trend Consult, cu misiunea de a schimba cultura în cât mai multe organizații și în societate. A revenit recent în România, după un an când a fost directorul executiv al biroului WWF în Korea, după ce a condus 7 ani în România cea mai mare organizație de conservare a naturii din lume, WWF. A fost și europarlamentar, vicepreședintele Comisiei de Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară din Palamentul European și a predat la Universitatea Babeș-Bolyai. În 2009 a fondat publicația Think Outside the Box, pe care a și coordonat-o în primii doi ani.

Mai multe detalii de înregistrare aici: https://in.startarium.ro/cont/eveniment/webinar-antreprenoriat-social

Details

Date:
iulie 31, 2019
Time:
10:00 am - 11:30 am

Organizer

Startarium
Email
contact@startarium.ro
View Organizer Website

Venue

Online