Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Webinar cu un Growth Angel: cum gestionezi creșterea accelerată

iunie 18, 2019 @ 6:00 pm - 7:00 pm

Discutăm des despre provocările antreprenorilor la început de drum, când trec de la idee la startup, însa ele nu dispar atunci când apare profitul, ba chiar uneori revin în forme și mai puternice, căci provocările cresc și ele odată cu mizele.

Creșterea unui business e ca inovația – un fel de bâjbâială organizată, ceea ce înseamnă că îți trebuie o bucată de bâjbâială și una de structură. Dacă cele două seamănă cu targetul tău, probabil că vei nimeri din când în când niște soluții de creștere. Dacă nu, nimerești măcar niște idei, dintre care unele s-ar putea să fie bune, altele proaste, spune Sergiu Neguț, gazda webinarului din 18 mai.

Un business operațional are deja ceea ce antreprenorul visa la început: clienți, angajați, contracte de onorat, facturi de plătit și încasat. Visele capătă noi forme: “cum cresc, cum scalez, cum obțin fonduri, cum cresc profitul?”. Și dacă știu deja cum, ”oare poate modelul meu de business să susțină creșterea? Cât de tare o să mă doară? De ce resurse am nevoie? Și cum prioritizez dintre atâtea oportunități și direcții posibile?”.

Dacă ai deja o afacere funcțională, cu vânzări, clienți și provocări din lista celor de mai sus, acest webinar este pentru tine.

Ce vei învăța

Vei urmări o sesiune live de de consultanță cu un Business & Growth Angel local, cu experiență vastă ca investitor și advisor pentru afaceri în creștere
Dacă ai o afacere care trece prin durerile creșterii, vei înțelege aplicat noțiuni legate de modelul financiar, riscuri, elemente de strategie, accelerare, eficiență operațională
Dacă ești la început de drum, vei putea anticipa schimbări și situații de criză cu care vei ajunge să te confrunți și vei ști ce poți modifica sau îmbunătăți la modelul tău de business ca să le eviți

Vom începe cu un studiu de caz cu Jobful, un startup aflat în plin proces de creștere (consultație live), după care Sergiu Neguț va explica și va aduce insighturi suplimentare pe subiect, din experiența sa, iar apoi vom încheia cu o sesiune de Q&A.

Cum te înscrii

Rezervarea este obligatorie, iar participarea este complet gratuită;
Poți participa la webinar doar dacă te-ai înscris în prealabil;
Pentru a te înscrie, folosește butonul de înscriere din colțul dreapta-sus a paginii;
Vei primi în primă fază un e-mail ce va conține un link unic si instrucțiunile de accesare a transmisiei live.
Apoi, în apropierea webinarului vei primi din timp și remindere să ni te alături.

Mai multe detalii aici https://in.startarium.ro/cont/eveniment/webinar-gestionare-crestere-accelerata

Detalii

Dată:
iunie 18, 2019
Oră:
6:00 pm - 7:00 pm

Organizator

Startarium
Email
contact@startarium.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Online