Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar – Cum adaptezi leadershipul la noua realitate

mai 7, 2020 @ 6:00 pm - 7:00 pm

#ConnectLearning are în spate seria de webinarii educaționale Startarium, despre cum să lansezi sau să crești o afacere de succes.

Pe 7 mai ne întâlnim cu Magor Csibi, Head of Leadership și Cultură Organizațională la Trend Consult pentru a vedea ce este cultura organizațională și de ce cultura este cea care va determina dacă transformarea organizațiilor noastre va fi de succes sau nu.

Csibi Magor conduce departamentul de Leadership și Cultură Organizațională la Trend Consult, cu misiunea de a schimba cultura în cât mai multe organizații și în societate. A revenit recent în România, după un an când a fost directorul executiv al biroului WWF în Korea, după ce a condus 7 ani în România cea mai mare organizație de conservare a naturii din lume, WWF.

A fost și europarlamentar, vicepreședintele Comisiei de Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară din Palamentul European și a predat la Universitatea Babeș-Bolyai. În 2009 a fondat publicația Think Outside the Box, pe care a și coordonat-o în primii doi ani.

► CUM TE ÎNSCRII
• Rezervarea este obligatorie, dar complet gratuită;
• Poți participa la webinar doar dacă te-ai înscris în prealabil;
• Întregistrează-te aici: bit.ly/inscrieri-webinar-7mai;
• Vei primi un link unic și instrucțiuni din platforma Zoom;
• Apoi, vei primi din timp și remindere să ni te alături.

Details

Date:
mai 7, 2020
Time:
6:00 pm - 7:00 pm

Organizer

Startarium
Email
contact@startarium.ro
View Organizer Website

Venue

Online